четвъртък, 11 май 2017 г.

ИНОВАЦИИ ПРИ ИНТЕРИОРНИ  ВРАТИ





И тази година КАМБЕРА И СИН предлага уникалната за  българския пазар иновационната интериорна врата за оптимизирано отваряне при тесни пространства. Тя изглежда стилна и красива, отваря се просто и леко – като обикновена врата, но поднася приятна изненада – крилото се прибира странично до касата, благодарение на специалния механизъм с изместваща се ос на отваряне. Така влизате свободно без крилото на вратата да е ограничено от стени или съседни мебели. Разполагате с по-голямо отваряемо пространство и свобода на движение, без да дърпате, плъзгате, местите и без да се промъквате през отвора.
И  най-важното предимство на тази врата: отваряемостта е в двете посоки. Можете да отворите крилото навътре или навън според пространството и според личното ви удобство. Никога не се налага, затворени в килера, да отваряте вратата дърпайки към себе си и чудейки се как точно да се разминете с крилото. Тази врата ви дава всичко, което досега предлагаха отделните решения за тесни пространства, но избягва техните недостатъци. Тя съчетава широката отваряемост на плъзгащите врати, компактното прибиране на хармониките и двупосочното отваряне летящите крила. 
А как ще изглежда: така както вие си я представяте. КАМБЕРА И СИН работи по индивидуален проект за всеки от своите клиенти. Вратите, които произвеждаме, могат да бъдат от МДФ панели в богата цветова гама и влагоустойчиви лакове с UV филтри, Могат да са покрити и с естествен дъбов фурнир по Ваш избор, тониран така, че съвършено да се вписва в домашния интериор. Вратите се остъкляват, фрезоват и декорират според Вашето виждане и вкус. Идеи за стилни интериорни врати, можете да получите не само отнашите мостри на два пъти годишно на  щанда на СТРОЙКО, но и от снимки на над 300 изпълнени модела по уникален дизайн. Заповядайте!




Няма коментари:

Публикуване на коментар

ИНОВАЦИИ ПРИ ИНТЕРИОРНИ  ВРАТИ И тази година КАМБЕРА И СИН предлага уникалната за  българския пазар иновационната интериорна в...